Sumar coș

Total:

Pachet cu căței

Id: #3318

Pachet cu căței

Id: #3318
Adulți
30% REDUCERE
 
Titluri esențiale care nu trebuie să lipsească din biblioteca oricărui iubitor de căței.

Pachetul cu căței cuprinde titlurile:


Căței bogați, căței săraci de Lydia Ugolini

Până să-l întâlnească pe înfumuratul baset Cutty, blândul și puternicul Fido nici nu știa ce înseamnă să fii sărac. Pentru el, libertatea de a alerga pe coline, pâinea proaspătă aruncată de stăpân, somnul sub cerul înstelat și mângâierile micuței Gabriella erau de ajuns pentru a se considera un câine fericit. Dar iată că remarcile umilitoare ale răsfățatului Cutty – care trăiește la oraș și se laudă cu zgarda lui cu clopoței, supa delicioasă din castronul înflorat și canapelele comode pe care doarme – sunt de ajuns pentru a-i strecura îndoieli în suflet. Printr-o întorsătură a sorții , rolurile celor doi căței se inversează: Fido ajunge la oraș și cunoaște viața de câine-domn, iar Cutty rămâne la țară, unde este nevoit să își înfrunte fricile, aroganța și prejudecățile.


Eu și Marley de John Grogan

Nu degeaba labradorii sunt cea mai populară rasă de câini din lume: sunt blânzi, obedienți și inteligenți. S-ar zice că Jenny și John Grogan n-ar putea să facă o alegere mai bună când decid să-și extindă familia cumpărând un labrador mic, pufos și irezistibil. Se dovedește însă că acest cățel, care se transformă curând într-o dihanie de patruzeci și cinci de kilograme, nu e cel mai reprezentativ exemplar al rasei sale.

Romanul autobiografic Eu și Marley este bestseller #1 New York Times și a ajuns pe marile ecrane în 2008, într-o comedie spumoasă cu Jennifer Aniston și Owen Wilson în rolurile principale.


Tombuctu de Paul Auster

Chiar dacă nu stăpâneşte şi pronunţia cuvintelor (biologia îi e potrivnică), stăpânul lui, vagabondul sclipitor şi scrântit Willy G. Christmas, îl consideră un partener de dialog pe măsură; de fapt, nu e nimeni pe lume care să-l înţeleagă mai bine pe inadaptatul Willy decât domnul Osache, cei doi fiind de nedespărţit în cutreierările lor. Dar pe domnul Osache îl aşteaptă încercări grele după moartea stăpânului său, iar devotamentul şi iubirea faţă de acesta îl fac să fie în permanenţă măcinat de întrebări metafizice: oare-şi va mai revedea vreodată stăpânul acolo, în Tombuctu?


Kaștanka de A.P. Cehov

Tradusă de Antoaneta Olteanu și ilustrată de Ionuț Dulămiță, povestirea Kaștanka este relatată din perspectiva unei cățelușe care se rătăcește de stăpânul ei, după o zi de hoinăreală prin oraș. Se înnoptează și începe să ningă, iar ghemotocul de blăniță roșcovană, amorțit de frig și de foame, se ghemuiește lângă o ușă. Ce se va întâmpla cu Kaștanka? Va reuși să-și găsească drumul către casă sau va începe o viață nouă, poate mai bună, poate mai rea decât cea dinainte? Scrisă cu multă sensibilitate, dar și cu umor, povestea reușește să emoționeze în numai câteva zeci de pagini – lucru firesc, doar îi aparține lui Cehov, un maestru incontestabil al prozei scurte. 


Vezi mai mult
 
Colecții: Seturi tematice
Domeniul: Ficțiune
Publicată în: June 2020
Bestseller, Recomandată
   
Voturi

0.0 ( voturi )

5
(0)

4
(0)

3
(0)

2
(0)

1
(0)

Ți-a plăcut produsul?

Votează și spune tuturor părerea ta aici
 
Din aceeași colecție "Seturi tematice"
 
Imprinturile noastre:
Logo arthur
Logo art
Logo paladin
Logo youngart
Logo genius